Бреше все частіше: журналісти проаналізували 1340330 слів Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Бреше все частіше: журналісти проаналізували 1340330 слів Трампа

Бреше все частіше: журналісти проаналізували 1340330 слів Трампа
Джерело:  online.ua

Журналісти канадської газети The Toronto Star проаналізували 1340330 слів американського лідера Дональда Трампа, які він виголосив та написав за час свого президентства. Видання зробило висновок, що голова Білого дому останнім часом почав набагато більше брехати.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Газета порахувала, що за неповні 2 роки на посту президента американський лідер "видав 1 972 помилкових твердження", або, якщо вимірювати в словах, - 68928 слів неправди.

Журналісти зазначили, що не все можуть назвати брехнею, оскільки дуже часто Дональд Трамп просто помилявся, коли говорив про якісь речі чи події.


"У 2017 році голова Білого дому робив в середньому по 2,9 помилкових твердження в день. У 2018 році цей показник зріс до 5,1 тверджень. Цьогоріч президент США вимовляє і пише на 20% більше слів, ніж в попередньому".- сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що фальшиві твердження Трампа розподіляються доволі нерівномірно: за півтора роки він говорив неправду в промовах 648 разів, в інтерв'ю - 380, видава помилкові твердження в рамках неформальних коментарів на заходах 369 раз, брехав у Твіттері 330 раз, а на прес-конференціях - 192 рази.

Як повідомляв ONLINE.UA,  рейтинг підтримки американського лідера Дональда Трампа досяг рекордної позначки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?