Маск назвав педофілом дайвера, який рятував дітей із печери в Таїланді
Категорія
Світ
Дата публікації

Маск назвав педофілом дайвера, який рятував дітей із печери в Таїланді

Маск назвав педофілом дайвера, який рятував дітей із печери в Таїланді
Джерело:  online.ua

Генеральний директор SpaceX і Tesla Ілон Маск звинуватив британського дайвера, який допомагав рятувати дітей з печери в Таїланді, у педофілії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Видання пише, що Маск запропонував допомогти в рятувальній місії, надаючи міні-субмарину, однак його пропозицію відкинули через недоцільність її використання.

Після цього підприємець зробив серію твітів, у яких назвав британського дайвера Верна Ансворта "хлопцем-педофілом" - згодом директор SpaceX видалив усі повідомлення.

Окрім того, вказано, що в інтерв'ю Ансворт назвав маленький підводний човен Маска "PR-трюком".

"Він не мав уявлення про те, як виглядав печерний прохід. Підводний човен, на мою думку, був приблизно 5 футів 6 дюймів завдовжки, не гнучкий, такий, що не обійшов би кути чи будь-які перешкоди. Маск може запхати субмарину туди, де болить", - заявив дайвер.

Маск відвідав печеру, проте його зразу ж попросили покинути її.

ЗМІ також повідомляє, що звинувачення Маска було представлене без жодних доказів, які б підтвердили його твердження про педофілію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський підприємець Ілон Маск зібрав та протестував міні-субмарину, яку він створив спеціально для порятунку дітей, що застрягли в затопленій печері у Таїланді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?