Олег Винник, Потап і Монатік з'явилися у першому трейлері комедії "Скажене весілля"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олег Винник, Потап і Монатік з'явилися у першому трейлері комедії "Скажене весілля"

Олег Винник, Потап і Монатік з'явилися у першому трейлері комедії "Скажене весілля"
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували трейлер української романтичної комедії "Скажене весілля". Вона з'явиться на екранах країни уже 4 жовтня.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Бюджет картини склав 10,8 млн гривень, з яких 1,18 млн гривень – держкошти. Виробництвом фільму займаються "Прототип Продакшн" і FILM.UA Group.

За сюжетом, головні події картини розгортаються в українській провінції. Директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк готується до весілля своєї дочки.

"Його зятем повинен стати хлопець з Франції. Однак Василь і не здогадується, що обранець його дочки – афрофранцуз. Коли ж він дізнається про це – голова сімейства наважується абсолютно на все, щоби зірвати церемонію одруження. Тож в результаті подія перетворюється на справжнє божевілля", - сказано в анонсі.

Головні ролі у комедії виконали Назар Задніпровський (Василь Середюк, батько нареченої), французький актор Джиммі Воха-Воха (Франсуа, наречений), Поліна Василина (Катя, наречена), Леся Самаєва (Галина, дружина Василя).

Також у картині з'являється співак MONATIK, який зіграв диякона Пилипона, Олег Вінник, для якого зйомки в комедії стали дебютом в українському кіно.

Режисером стрічки виступив Влад Дикий, а продюсером – Юрій Горбунов. За музику в картині відповідає Олексій Потапенко (Потап).

Як повідомляв ONLINE.UA,  у мережі опублікували перші фото зі зйомок комедійного фантастичного бойовика "Люди в чорному-4".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?