Не повторюйте вдома: Сієра шокувала новим кліпом після трьох років мовчання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не повторюйте вдома: Сієра шокувала новим кліпом після трьох років мовчання

Не повторюйте вдома: Сієра шокувала новим кліпом після трьох років мовчання
Джерело:  online.ua

Популярна американська співачка Сієра презентувала кліп на свою нову пісню "Level Up". Варто зазначити, що попереднє музичне відео артистки вийшло в 2015 році, коли вона випустила свій останній на сьогодні альбом Jackie.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Vulture.

У цьому ролику співачка танцює серед неонових вогнів разом із колективом ReQuest Dance Crew. Музичні критики жартують, що прихильникам зірки "не варто повторювати ці танці в домашніх умовах і без підготовки".

Режисеркою кліпу виступила Парріс Гобель, яка раніше створювала музичні відео для Нікі Мінаж, Джанет Джексон, Дженніфер Лопес і Ріанни.

Сієра - американська співачка, автор пісень, продюсер, танцівниця, актриса, модель, режисер кліпів. Сієра дебютувала влітку 2004 з синглом «Goodies», який вийшов наверх чарту Billboard Hot 100. Однойменний альбом був випущений у США 28 вересня 2004, його продажі у світі сягнули понад 5 млн копій, він отримав багато нагород і номінацій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 16 липня легендарний гурт Imagine Dragons презентував свій новий сингл, що отримав назву Natural.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?