Не витримав літнього удару: в Росії "змило" дощем стадіон, побудований до ЧС-2018
Категорія
Світ
Дата публікації

Не витримав літнього удару: в Росії "змило" дощем стадіон, побудований до ЧС-2018

Не витримав літнього удару: в Росії "змило" дощем стадіон, побудований до ЧС-2018
Джерело:  online.ua

Побудований до ЧС-2018 з футболу новий стадіон в російському Волгограді, на будівництво якого пішло 16 млрд, "змило" дощем. "Волгоград-Арена", на якому було проведено всього сім матчів, постраждав від зливи.

Росіяни бурхливо обговорюють відео, на яких показані пошкодження на новому стадіоні, який не витримав перевірку дощем, передає ONLINE.UA.

У мережі опублікували кілька відео, на яких показано, що вся територія біля стадіону "спливла" під землю - дощем фактичні змило весь тротуар біля стадіону. Також місцеві ЗМІ повідомляють про пошкоджені комунікації і про те, що територія стадіону повністю знеструмлена. Крім цього в мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, що зливовим дощем затопило і внутрішні приміщення нового стадіону, хоча керівник споруди "поплившої" Волгоград-Арени запевняє, що стадіон стійко витримав удар дощу.

"Мундіаль все. А тепер стадіону в Волгограді можна поплисти до Олімпійського Сочі", "Багатостраждальний стадіон в Волгограді знову дивує. Тепер під ним прокинулися знамениті волзькі гейзери!", "NoComment. Стадіон був побудований до ЧС за 17 мільярдів рублів. Чемпіонат пройшов. Своє завдання він виконав. Все ок, ніяких питань ні в кого не буде","Стадіон у Волгограді вже "поплив", "Па пенсії грошей немає, а на одноразові стадіони є. Ви тримайтеся там, бувайте здорові","Я впевнений що скорим часом цей стадіон впаде",- коментують ситуацію зі зруйнованим в результаті дощу стадіоном в Волгограді користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерти підрахували, скільки Путін витратив на підготовку до ЧС-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?