Електромобіль Tesla Model 3 встановив новий рекорд: опубліковано відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Електромобіль Tesla Model 3 встановив новий рекорд: опубліковано відео

Електромобіль Tesla Model 3 встановив новий рекорд: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Новий електромобіль Tesla Model 3 встановив рекорд в режимі "сверхкілометражу". Під час випробувань на полігонах Dekra в Німеччині машина на автопілоті проїхала більше 1000 км на одному заряді.

Відео нового рекорду Tesla Model 3 було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Примітним стало те, що при встановленні нового рекорду за кермом електромобіля був манекен Starman, який є "братом" добре відомого манекена, що полетів в космос на Tesla Roadster 2.

Відзначається, що на подолання 1001 км електромобілю Tesla Model 3 знадобилося близько 28 годин, середня швидкість руху склала 36 км/год, споживання енергії 7 кВт/г на 100 км шляху. Паралельно з ним по трасі пересувалася така ж машина з водієм за кермом. Показовим стало те, що людина програла штучному інтелекту, проїхавши на 23 км менше на одному заряді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бюджетний автомобіль Tesla Model 3 встановив новий рекорд- машина подолала 975 км без підзарядки, майже в два рази збільшивши пробіг на одному заряді батареї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?