Стюардеса в столичному трамваї: Фреймут здивувала дивною акцією
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стюардеса в столичному трамваї: Фреймут здивувала дивною акцією

Стюардеса в столичному трамваї: Фреймут здивувала дивною акцією
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут заінтригувала шанувальників черговою акцією, яку провела в одному з трамваїв Києва. Вона з'явилася перед пасажирами в образі стюардеси.

Відповідне відео було опубліковано на сторінці Фреймут в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У кадрі Ольга з'явилася в незвичайному для себе образі - костюмі стюардеси. В ході акції вона дала рекомендації пасажирам про комфортний проїзд в транспорті, визначила людей, які їдуть на сидіннях "першого класу", а також роздала всім продукти (курку-гриль, апельсини і яблука) та надувні подушки для комфортабельної поїздки.

У коментарі до відео Фреймут натякнула, що ця акція буде частиною її нового проекту, який скоро вийде в ефір на одному з українських телеканалів. Українці по-різному оцінили новий перфоманс від Фреймут. Одним сподобалася весела ідея ведучої, а інші назвали акцію "стьобом над бідними".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська телеведуча Ольга Фреймут викликала гучний ажіотаж в мережі новим фото, яке було зроблено на київській Окружній. На знімку Ольга постала перед шанувальниками в образі кокетливою шатенки, яка ловить удачу на трасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?