Бій Усик - Гассієв: де дивитися онлайн-трансляцію
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик - Гассієв: де дивитися онлайн-трансляцію

Бій Усик - Гассієв: де дивитися онлайн-трансляцію
Джерело:  online.ua

У суботу, 21 липня, в Москві в спорткомплексі "Олімпійський" відбудеться бій між українським боксером Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим. Онлайн-трансляція бою Всесвітньої Суперсессіі за титул абсолютного чемпіона світу буде проходити на телеканалі "Інтер", передає ONLINE.UA.

Бій Усик - Гассієв відбудеться орієнтовно о 23:00 за київським часом. Перед поєдинком українця і росіянина за титул абсолютного чемпіона світу, на кону якого стоятимуть пояси WBC, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу та кубок Мухаммеда Алі, на рингу "Олімпійського" пройдуть шість боїв.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, шанси на перемогу у Усика та Гассієва приблизно рівні. Вранці 21 липня котирування на успіх українського боксера досягли 1,7-1,8, а росіянина - 2,00.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві відбулася церемонія зважування Усика і Гассієва. Український спортсмен вийшов на сцену під пісню "Недамо свій край нікому, краще згинемо в бою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?