Смертельна ДТП під Житомиром: в прокуратурі прийняли рішення по власнику маршрутки
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП під Житомиром: в прокуратурі прийняли рішення по власнику маршрутки

Смертельна ДТП під Житомиром: в прокуратурі прийняли рішення по власнику маршрутки
Джерело:  online.ua

Власнику маршрутки, яка потрапила в смертельне ДТП під Житомиром, винесено підозру. На даний момент в прокуратурі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Житомирської області, передає ONLINE.UA.

Підозра 42-річному власнику маршрутки, яка на великій швидкості врізалася у вантажівку, в результаті чого загинули десять осіб, було винесено за статтею 287 КК України, що передбачає покарання за випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації.

У прес-службі прокуратури повідомили, що в ході розслідування було встановлено, що власник маршрутки в порушення ПДР не забезпечив технічний стан транспортного засобу та допустив до його управління водія, який знаходився в стані стомлення. Відзначається, що 20 липня підозрюваного затримали. Йому загрожує до п'яти років в'язниці.

Нагадаємо, ДТП на трасі Київ - Чоп сталася 20 липня. Маршрутний автобус, в якому їхало 20 осіб, включаючи водія, на великій швидкості врізався у вантажівку. В результаті аварії загинули десять осіб, серед яких є діти. Ще десять пасажирів отримали серйозні травми, з якими були госпіталізовані до лікарень Житомира. На даний момент відомо, що стан дев'яти постраждалих в ДТП стабілізовано.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що серед постраждалих в ДТП під Житомиром є двоє дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?