Меган Маркл рекомендує свій улюблений фільм, щоб зробити ваш вечір ще приємнішим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл рекомендує свій улюблений фільм, щоб зробити ваш вечір ще приємнішим

Меган Маркл рекомендує свій улюблений фільм, щоб зробити ваш вечір ще приємнішим
Джерело:  online.ua

Герцогиня Сассекська Меган Маркл розповіла, що одним з її найулюбленіших фільмів стала американська комедія "Досягни успіху", передає ONLINE.UA з посиланням на виданняHarper's Bazaar.

Про це вона зізналася у своєму блозі The Tig (вже видаленому). Саме цю стрічку дружина принца Гаррі рекомендує подивитися усім після важкого робочого дня.

"Досягни успіху" – це американська спортивна комедія 2000 року про змагання університетських груп підтримки. Головну роль зіграла Кірстен Данст.

"Ці дівчата з групи підтримки університетської футбольної команди знають, як привернути до себе увагу. При погляді на них у хлопців різко підвищується кров'яний тиск. Вони просто чарівні, надзвичайні, їх енергійні танці приводять в збудження натовп уболівальників. Вони користуються скаженим успіхом, адже їх пружні молоді тіла виробляють таку кількість сексуальної енергії, що глядачі, забувши про футбол, приходять на стадіон тільки заради них. Але, оскільки, така група підтримки є майже у кожного університету, між дівчатами з різних команд розгортається неабияка боротьба за звання найкращої у своєму роді", - сказано в анонсі до фільму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Меган Маркл здивувала нетиповим нарядом, ідею якого забрали до себе в "скарбничку" модниці з усього світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?