В ФБР звільнили агента, який обізвав Трампа "ідіотом" та "катастрофою"
Категорія
Політика
Дата публікації

В ФБР звільнили агента, який обізвав Трампа "ідіотом" та "катастрофою"

В ФБР звільнили агента, який обізвав Трампа "ідіотом" та "катастрофою"

Агента Федерального бюро розслідувань Пітера Строка, який нещодавно розкритикував американського лІдера Дональда Трампа, звільнили з бюро, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода" .

Варто зазначити, що раніше чоловіка також відсторонили від розслідування зв’язків між представниками виборчої кампанії Трампа і Росією.

"За словами адвоката, агент ФБР, який у приватному листуванні називав Трампа "катастрофою", "загрозою" й "ідіотом", був звільнений ще минулого тижня. Захисник наголосив, що Строка звільнили через політичний тиск у зв'язку з оприлюдненими текстовими повідомленнями", - пише ЗМІ.

Голова Білого дому і його союзники в Конгресі після оприлюднення смс агента заявили про політичне упередження представників ФБР, що ведуть розслідування щодо ймовірного втручання Росії у вибори.

Президент США у Twitter прокоментував звільнення агента, зазначивши, що він "поганий гравець". При цьому він додав, що список ктаких "поганих гравців" у ФБР зростає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий голлівудський актор Джим Керрі намалював і опублікував в мережі обкладинку журналу Time, на якій зображений американський лідер Дональд Трамп, що б’є маленьку дитину. Тим самим він показав правові гарантії людей в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?