Українці записали красивий кавер на всесвітньо відомий хіт: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українці записали красивий кавер на всесвітньо відомий хіт: опубліковано відео

Українці записали красивий кавер на всесвітньо відомий хіт: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Популярний український інструментальний гурт B&B Project записав новий красивий кавер на популярний хіт культової групи The White Stripes "Seven Nation Army". Музиканти переграли композицію на баяні та бандурі, вразивши українців новим варіантом відомої пісні, яка вважається неофіційним гімном футбольних фанатів.

Відео кавер-версії гурту B&B Project на хіт Seven Nation Army було опубліковано на Youtube-каналі українських музикантів, передає ONLINE.UA.

Слід зазначити, що відео на новий кавер музиканти B&B Project записали в Києві, на стадіоні НСК "Олімпійський", головній спортивній арені України, яка святкує в 2018 році 95-річчя. Українці в захваті від нової версії Seven Nation Army у виконанні B&B Project.

"Чому це так красиво? Прекрасно! Просто слів немає !!!", "Молодці! Те почуття коли ти теж граєш на бандурі)", "Бомба! Дуже круто!", "Тут без слів! Яке класне поєднання існтрументів", - захоплюються користувачі мережі новим кавером В&B Project.

Слід зазначити, що дует баяніста Сергія Шамрая та бандуристки Тетяни Мазур вже кілька років вражає світову спільноту своєю музикою. Вони одні з перших вони, що на бандурі можна зіграти будь-які композиції, а не тільки академічну класику.

Кавер на популярний хіт культової групи The White Stripes "Seven Nation Army" (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Аліна Паш підкорила шанувальників новим відео, в якому записала кавер на пісню Malamente відомої співачки ROSALÍA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?