Українська Арета Франклін: Джамала привела в захват новою піснею
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська Арета Франклін: Джамала привела в захват новою піснею

Українська Арета Франклін: Джамала привела в захват новою піснею
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Джамала записала нову пісню під назвою Nevermind. Вона опублікувала уривки треку на своїй сторінці в соцмережі - нова композиція дуже сподобалася шанувальникам співачки, повідомляє ONLINE.UА.

У коментарі до аудіозаписів Джамала розповіла, що нова пісня була записана нею у співпраці з Іваном Клименко і Vanek Foundation. Спочатку барабанну демо-версію пісні їй запропонував послухати Клименко. Джамалі вона сподобалася, тому співачка вирішила написати мелодію і слова до неї.

Джамала підкреслила, що написала вокальну мелодію і текст буквально за десять хвилин. Її варіант оцінив Клименко.

"Мені здається, я написала вокальну мелодію і текст за десять хвилин ... Після того, як ми переслухали трек, я запропонувала змінити пару моментів, але Ваня сказав: "Мені все подобається, не треба нічого міняти". Я завжди намагаюся покращувати пісню до нескінченності", - підкреслила співачка.

Українці в захваті від нового треку Джамали. Вони залишили десятки коментарів на сторінці артистки, а деякі порівняли її навіть з "королевою соулу" Аретой Франклін, яка була першою жінкою, чиє ім'я було внесено до Зали слави рок-н-ролу.

"Джамала з цим саундом підриває мозок! Настільки це шикарно", "Супер! Задає настрій, ритм супер, але твій голос, Джа, для мене найпрекрасніший елемент будь-якої композиції", "Пісня дуже крутецька, незвичайна!", "Це так божественно дивитися, як з кожним роком ви все більше і більше розвиваєтеся, музика сильно притягує, і дає заспокоїти думки. Джамала - єдина і неповторна","Джамала - українська Арета Франклін", - із захопленням коментують українці новий трек Джамали.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження премії MTV Video Music Awards 2018, в ході якої були визначені кращі артисти і кліпи року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?