Допомога талановитим дітям України: "Кураж Базар" та Іван Дорн запустили велику благодійну акцію
Категорія
Культура
Дата публікації

Допомога талановитим дітям України: "Кураж Базар" та Іван Дорн запустили велику благодійну акцію

Допомога талановитим дітям України: "Кураж Базар" та Іван Дорн запустили велику благодійну акцію
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Іван Дорн та організатори фестивалю "Кураж Базар" запустили масштабну благодійну акцію, спрямовану на допомогу талановитим дітям України. Вони збирають гроші на покупку музичних інструментів в українські школи.

З запуском благодійної акції Іван Дорн під власним лейблом Masterskaya випустив новий кліп, в якому розповів, як в дитинстві мріяв грати на фортепіано, але у нього не було такої можливості, повідомляє ONLINE.UA.

У кліпі показано, що в Україні 1678 музичних шкіл мають проблеми з інструментами. Тому Дорн і "Кураж Базар" вирішили зібрати гроші і придбати на них інтсрументи, щоб дати можливість українським дітям розвивати музичний талант.

На сьогоднішній день організатори акції збирають гроші на покупку музичних інструментів в згорілу школу в Золотоноші, а також для незрячої 9-річної львів'янки, яка пише музику, але не має вдома музичних інструментів.

Українці подякували Івану і "Кураж Базару" за добру справу, яку вони запустили в Україні.

"Те почуття, коли вчишся в одній з перерахованих музичних шкіл. Це нереально коли твій улюблений виконавець робить таку благу справу!", Спасибі за те, що Іван не просто музикант, його творчість не тільки для реалізації себе ", - пишуть в мережі шанувальники Дорна.

Слід зазначити, що взяти участь у благодійній акції та допомогти українським талановитим дітям можна на сайті Української біржі благодійності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Іван Дорн порадував шанувальників новим енергійним кліпом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?