Українська зірка Playboy вразила прихильників новим сексуальним образом - відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська зірка Playboy вразила прихильників новим сексуальним образом - відео

Українська зірка Playboy вразила прихильників новим сексуальним образом - відео
Джерело:  online.ua

Українська модель, співачка та зірка Playboy Даша Астаф'єва приміряла нобраз розкрадачки гробниць Лари Крофт - на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала доволі кумедне відео вновому амплуа, передає ONLINE.UA.

Щоб створити неповторний та яскравий образ співачка вибрала чорний облягаючий костюм з глибоким декольте. Астаф'єва виконала в наряді кілька цікавих танцювальних рухів.

Модель підписала ролик словами "Лара Крофт, яку ви заслужили". За 12 годин відео набрало більше 90,5 тисячі переглядів і сотні захоплених коментарів від шанувальників.

 "Яка красуня!; ви в чудовій формі; дуже сексуально!; мені б таку фігуру; ніколи не бачив красивішої Лари Крофт; смішне відео - не відірвати очей; з кожним днем ти все красивіша і красивіша; думаю, Анджеліна Джолі оцінила би свою конкурентку; ти в будь-якому образі неймовірна; це настільки сексуально, що просто не вистачає слів; ви шикарна і це важко заперечувати", - пишуть в коментарях до відео фанати украхнської красуні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українська зірка Даша Астаф’єва знову зачарувала шанувальників пікантними фото, які опублікувала на своїй сторінці в соцмережі. Екс-солістка групи Nikita показала кілька гарячих кадрів з нової відвертої фотосесії, якими привела в захват фанатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?