Конфлікти в "ДНР" після ліквідації Захарченко: бойовики до смерті б'ють один одного
Категорія
Події
Дата публікації

Конфлікти в "ДНР" після ліквідації Захарченко: бойовики до смерті б'ють один одного

Конфлікти в "ДНР" після ліквідації Захарченко: бойовики до смерті б'ють один одного
Джерело:  online.ua

На території так званої "ДНР" після ліквідації ватажка Олександра Захарченко зафіксовані масові бійки між бойовиками, які знаходяться на передовій. Повідомляється, що в ході одного з таких конфліктів двоє терористів загинули, а ще десятеро отримали травми, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУР Міноборони України.

За даними української розвідки, масова бійка між бойовиками сталася 15 вересня. В ході конфлікту постраждали понад десяти бойовиків, двоє з яких пізніше померли в лікарні від отриманих травм. Також повідомляється, що на території "ДНР" почастішали випадки неузгодженості дій між підрозділами противника на передових позиціях, в результаті чого вони накривають свої ж позиції "дружнім вогнем".

У Міноборони України відзначили, що ватажки бойовиків намагаються приховати справжні причини загибелі терористів. Вони вживають усіх заходів, щоб запобігти витоку інформації про те, що відбувається у ворожих батальйонах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі бурхливо обговорюють збройну охорону біля могили Захарченко. Мешканці Донецька вважають, що автоматників встановили через те, що інсценування з вбивством ватажка бойовиків "ДНР" було фейком, а в могилі знаходиться порожня труна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?