Син Вікторії Бекхем потрапив у гучний сканадал через знімок з оголеною матір'ю
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Син Вікторії Бекхем потрапив у гучний сканадал через знімок з оголеною матір'ю

Син Вікторії Бекхем потрапив у гучний сканадал через знімок з оголеною матір'ю
Джерело:  online.ua

Бруклін Бекхем, 19-річний син Вікторії та Девіда Бекхема, потрапив в епіцентр гучного скандалу, через світлину своєї мами, яку він опублікував в Instagram. На фото Вікторія нібито топлес позує перед сином - принаймні, так стверджують фанати зірки в коментарях до знімку, передає ONLINE.UA.

На кадрі видно, що Вікторія сидить на стільці, прикриваючи груди рушником, і п'є каву. Створюється враження, що жінка топлес. Але якщо придивитися, за плечем на спині помітний шов від майки.

Проте шанувальників зіркового сімейства не зупинив цей факт. Знімок Брукліна здійняв гучний галас. Фанати назвали те, що відбувається, мерзенним, питаючи, навіщо взагалі знімати рідну матір без одягу.

Інші накинулися з критикою на Вікторію, засудивши її за те, що вона роздягається перед сином-підлітком.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу Кайлі Дженнер опублікувала в своєму Instagram світлини, на яких продемонструвала шикарну фігуру  — на фото красуня позує в одному суцільному купальнику білого кольору. Знімки за лічені години стали хітом мережі, адже зібрали сотні тисяч лайків та коментарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?