В Україні з'явилася нова платіжна система
Категорія
Технології
Дата публікації

В Україні з'явилася нова платіжна система

В Україні з'явилася нова платіжна система
Джерело:  online.ua

Український мобільний оператор Lifecell запустив в Україні нову платіжну систему. Позитивне рішення по сервісу Paycell прийняли в НБУ, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу регулятора.

Компанія Paycell надаватиме операційні, інформаційні та інші технологічні послуги щодо переказу коштів. Даний платіжний оператор уже пройшов реєстрацію і тепер може надавати послуги з переказу грошей на банківські рахунки.

Слід зазначити, що раніше мобільний опреатор Київстар також запустив власну платформу мобільних платежів і грошових переказів Смарт-гроші. Через цей сервіс можна здійснювати покупки в інтернеті, оплачувати комунальні послуги, купувати квитки на літаки та інші види транспорту, а також переводити гроші з мобільних рахунків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 14 червня за рішенням НБУ в Україні заборонили міжнародну платіжну систему TYME. Причиною тому стала її співпраця із забороненою в Україні російською платіжною системою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?