Нашу відповідь побачать усі: Путін виступив з гучною погрозою
Категорія
Політика
Дата публікації

Нашу відповідь побачать усі: Путін виступив з гучною погрозою

Нашу відповідь побачать усі: Путін виступив з гучною погрозою
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ у відповідь на збиття російського літака Іл-20 у Сирії здійснить кроки, які "помітять усі".

Про це він повідомив в ході прес-конференції з прем’єром Угорщини, передає ONLINE.UA.

"Що стосується дій у відповідь, то вони будуть спрямовані на додатковий захист наших військовослужбовців, наших об’єктів у Сирійській Арабській Республіці. Це будуть такі кроки, які помітять всі", - сказав очільник Кремля.

Окрім того, він наголосив, що ця ситуація кардинально відрізняється від тієї, коли турецькі війська збили російський літак Су-24.

 "Це інша ситуація. Тоді турецький винищувач свідомо збив наш літак. Тут швидше це схоже на ланцюжок трагічних випадкових обставин, тому що ізраїльський літак не збивав наш літак. Але безумовно ми повинні у цьому серйозно розібратися", - заявив Путін.

Нагадаємо, в Сирії армія Асада випадково збила літак з російськими військовими на борту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ізраїльські ВПС "підставили" російський літак під удар, в результаті чого його збила сирійська армія. У Москві вважають провокацією з боку Ізраїлю інцидент, який стався в Латакії, але при цьому підтверджують, що Іл-20 з російськими військовими на борту збила армія Асада, якій допомагає Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?