Brussels Airlines виходить на український ринок - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Brussels Airlines виходить на український ринок - перші подробиці

Brussels Airlines виходить на український ринок - перші подробиці
Джерело:  Укрінформ

З 17 жовтня 2018 року на український ринок авіаперевезень виходить авіакомпанія Brussels Airlines. Про це повідомив генеральний директор Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані Рене Койнзак, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Брюссельські авіалінії" стануть четвертим перевізником Lufthansa Group в Україні. Перший рейс з Брюсселя буде здійснено вже 17 жовтня.

За словами Койнзака, прихід авіакомпанії групи Lufthansa в Україну створить додаткове сполучення за 123 напрямками. Зокрема, дозволить покращити сполучення з європейськими столицями. Крім того, створить можливість для українців скористатися далекомагістральними сполученнями за напрямками Південної та Північної Америки.

"Брюссельські авіалінії" почнуть роботу в Україні із 4 рейсів на тиждень, здійснюючи на першому етапі сполучення між Брюсселем та Києвом", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що зараз в Україні працює три авіакомпанії, що входять до складу Lufthansa Group - Lufthansa, Austrian Airlines та SWISS.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ірландський лоукостер Ryanair посилює правила безкоштовного провозу ручної поклажі на борту своїх літаків. Нові обмеження вступлять в силу з 1 листопада 2018 року, але будуть застосовуватися вже по відношенню до всіх квитків, броньованих з 1 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?