Alina Pash вразила фанатів яскравим кліпом на пісню "Oinagori"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alina Pash вразила фанатів яскравим кліпом на пісню "Oinagori"

Alina Pash вразила фанатів яскравим кліпом на пісню "Oinagori"
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Alina Pash презентувала кліп на пісню "Oinagori". Відео з'явилося на каналі виконавиці в YouTube, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що це авторська версія української народної пісні "Ой на горі два дубки". Співачка разом із учасницями свого колективу танцює в буркіні (купальнику для мусульманок) на пустельному пляжі Марселя.

"Обожнюю Аліну, одна з небагатьох артисток яка співає українською мовою на належному сучасному рівні. Іменно таку музику хотілось би бачити в топах усіх площадок. Бажаю тільки хітів і успіхів у кар’єрному та творчому планах!; дуже круто! Аліна дякую, що твориш нову музику в Україні. Продовжуй в такому ж дусі!; Картинка цікава, але слова народні тут як на мене не на своєму місці; Ну нарешті! Аліна знову яскрава і самобутня! Дякую за захопливу пісню! Наснаги і азарту!", - пишуть фанати красуні в коментарях до відео.

Нагадаємо, що Alina Pash — фіналістка шостого сезону вокального шоу "Х-Фактор". Вона посіла третє місце у команді Ніно Катамадзе.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Alina Pash представила свою першу композицію «Bitanga»  та атмосферний кліп до неї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?