Немає ніяких надій: пособниця бойовиків "ДНР" несподівано закликала російських військових поїхати з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Немає ніяких надій: пособниця бойовиків "ДНР" несподівано закликала російських військових поїхати з Донбасу

Немає ніяких надій: пособниця бойовиків "ДНР" несподівано закликала російських військових поїхати з Донбасу
Джерело:  online.ua

Так звана "міс ДНР" Анастасія Бабир виступила з несподіваним закликом до бойовиків. Вона звернулася до російських військових і попросила їх поїхати з Донбасу. Відповідне відеозвернення пособниці бойовиків було опубліковано в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Я звертаюся до всіх російських хлопців, які тут знаходяться. Я хочу передати своє повідомлення тим, хто опинився в якийсь час тут. Вони, звісно ж, розчаровані. І я теж. Немає зовсім ніяких надій на краще. Будь ласка, візьміть себе в руки і вирушайте додому", - заявила Бабир.

Пособниця бойовиків, яка знаходиться в базі "Миротворця", вважає, що в найближчі десять років на Донбасі не буде нічого доброго. Вона "пошкодувала" російських військових, відзначивши, що в "ДНР" ніхто не оцінить їх "подвиги", які вони здійснюють "ціною власного життя".

"Мені шкода ваше майбутнє. Мені шкода ваш час. Ви все ще можете налагодити в цьому житті, там, у себе на батьківщині. Тут, подивіться навколо і ви зрозумієте, що ніхто не оцінить ваші вчинки, які були протягом цієї війни. І не оцінить того, навіщо ви тут зараз. Це як мінімум. А як максимум - будуть ще смерті", - додала пособниця терористів.

Користувачі мережі по-різному відреагували на заклик пособниці бойовиків. Ті, хто підтримують Росію і ті незаконні дії, які російські військові ведуть на українському Донбасі, розцінили її прохання як заклик "віддати ЛДНР Україні". Українці ж вважають, що слова Бабир означають те, що Кремль повністю бере під свою охорону ОРДЛО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кремль висунув зухвалу вимогу по Донбасу на останніх переговорах ТКГ в Мінську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?