Мережу схвилювало нове пристрасне відео Насті Каменських
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу схвилювало нове пристрасне відео Насті Каменських

Мережу схвилювало нове пристрасне відео Насті Каменських
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка віднедавна виступає під псевдонімом NK, презентувала lyric video на свою нову пісню "PELIGROSO". Ролик опубліковано на офіційному YouTube-каналі зірки, передає ONLINE.UA. 
Співачка виконала трек іспанською мовою. Його назва "Peligroso" перекладається як "небезпечний". У ролику Каменських перебуває в тропічному лісі.
Весь кліп знято у трьох локаціях. На одній з них красуня в напівтемряві виконує дуже відверті танцювальні рухи. При цьому співачка з'являється в кадрі в сукні з глибоким декольте. Варто зазначити, що на сторінці Каменських в Instagram кліп зібрав вже майже 574,5 тисяч переглядів.

Думки фанатів про нову роботу Каменських розділилася. Одні пророкують пісні популярність, інші звинувачують співачку в награності і неприродності у кадрі. 

"Дуже класна робота - ти ростеш: це найкраща твоя пісня; кожного разу все відвертіше і відвертіше; мені здається, що після такого відео офіційний кліп можна і не знімати; це шакрно", - пишуть шанувальники Каменських в коментарях до ролика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Каменських привела в захват шанувальників відвертим відео до пісні "Тримай".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?