Принц Гаррі осоромився на очах у Меган Маркл: опубліковані курйозні відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі осоромився на очах у Меган Маркл: опубліковані курйозні відео

Принц Гаррі осоромився на очах у Меган Маркл: опубліковані курйозні відео
Джерело:  online.ua

У Лондоні відбувся урочистий обід з приводу виходу кулінарної книги герцогині Сассекської Меган Маркл. Під час заходу принц Гаррі кілька разів курйозно "відзначився", що потрапило в кадр папараці, повідомляє ONLINE.UA.

У мережі були опубліковані кілька відео, на яких відображені конфузи принца Гаррі. На одному з них показано, як член королівської сім'ї стягнув з фуршетного столу для гостей кілька пиріжків. Це сталося в той момент, коли всі гості вже пообідали і відволіклися на розмови з герцогинею Сассекською і авторами книги. Щоб не викликати підозр своєю тривалою відсутністю, чоловік Меган Маркл повернувся до гостей, ховаючи самсу за спиною. Приховати цей факт він спробував і тоді, коли разом з Меган і її мамою прямував до машини. Судячи з відео, як тільки вони з Меган повернулись до гостей презентації спиною, він продемонстрував їй свій "улов". Герцогиня, так само, як і водій, не змогли стримати усмішки.

На іншому відео показано, як принц Гаррі намагався поцілувати одну з мусульманок, яким категорично заборонено відповідати взаємністю, так як це суперечить традиціям і правилам ісламу. У ролику видно, що в момент останнього конфузу Меган Маркл перебувала поруч з прінцем Гаррі. Вона намагалася запобігти помилці чоловіка, який не звернув на дружину уваги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл і принц Гаррі зганьбилися на весіллі друга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?