Бій Усик - Белью: видовищне відео першої дуелі поглядів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик - Белью: видовищне відео першої дуелі поглядів

Бій Усик - Белью: видовищне відео першої дуелі поглядів
Джерело:  online.ua

У Лондоні на стадіоні "Уемблі" відбулася перша зустріч абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика і британця Тоні Белью. Спортсмени провели першу дуель поглядів перед супербоєм Джошуа - Повєткін.

Видовищне відео дуелі поглядів Усика і Белью було опубліковано в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Нагадаємо, бій Усик - Белью запланований на 10 листопада 2018 року. Він пройде в англійському Манчестері. На кону поєдинку стоятимуть всі чотири титули українця - чемпіонські пояси WBC, IBF, WBO і The Ring.

Після першої дуелі поглядів з Тоні Белью українець Усик прокоментував майбутній бій з британцем. Він заявив, що з нетерпінням чекає поєдинка.

"Я довго готувався до цього бою і я дуже щасливий, що ми домовилися про місце і дату його проведення - я не можу дочекатися, щоб провести бій у Великій Британії", - заявив Олександр Усик.

Слід зазначити, що 24 вересня Олександр Усик і Тоні Белью проведуть прес-конференцію про майбутній бій.

Дуель поглядів Олександра Усика і Тоні Белью - відео:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ентоні Джошуа переміг росіянина Олександра Повєткіна в чемпіонському бою, який відбувся напередодні в Лондоні. Британець відправив у нокаут суперника з Росії, зберігши своє звання непереможного боксера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?