Щаслива і красива: Тіна Кароль знялася у ніжній фотосесії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Щаслива і красива: Тіна Кароль знялася у ніжній фотосесії

Щаслива і красива: Тіна Кароль знялася у ніжній фотосесії
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль порадувала фанатів новими ніжними фото. Артистка знялася в новій фотосесії, деякі кадри з якої виявилися вельми пікантними, повідомляє ONLINE.UA.

Нові фото Тіна Кароль опублікувала на своїй сторінці в соцмережі. На деяких з них вона постала в природному образі, підкоривши фанатів своєї натуральної красою. Але на одному з фото співачка вирішила додати "перчинки", продемонстрував свій оголений живіт і стрункі ноги.

Шанувальники відразу ж засипали Тіну Кароль компліментами. Вони вважають, що на нових фото вона виглядає як юна дівчина, що світиться природною красою і справжнім щастям.

"Після важкого дня, заходиш в інстаграмм і бачиш в стрічці нове фото і сяючу посмішку, відразу наповнюєшся енергією і силами, любов до Тіни Кароль нескінченна", "Дуже приємно дивитися! Їй-Богу на фото Вам 22 або 23 роки! Я бажаю Вам щастя!","Лучик світла, який так необхідний. Аж настрій піднімається","Неймовірна! Приклад для кожної жінки, дівчини і навіть самих маленьких дівчаток","Прекрасне втілення жіночності, сексуальності і чуттєвості ...", - коментують українці нові фото Тіни Кароль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Тіна Кароль опублікувала в соцмережі архівне відео 2000 року. Цей ролик шокував її фанатів, які не впізнали співачку в молодості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?