Страх Росії очевидний: українець на РосТВ різко поставив на місце Москву
Категорія
Україна
Дата публікації

Страх Росії очевидний: українець на РосТВ різко поставив на місце Москву

Страх Росії очевидний: українець на РосТВ різко поставив на місце Москву
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти бурхливо обговорюють проходження українських військових кораблів через Керченську протоку в Азовське море. Їх поставив на місце український політолог Сергій Запорізький, який в ефірі російського каналу заявив, що реакція Москви на цю ситуацію свідчить тільки про страх Росії.

Відповідне відео політолог поширив на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Ніякої військової загрози ці два судна не уявляють, але я б звернув увагу, що ці два судна супроводжувало 10 кораблів і катерів берегової охорони Російської Федерації, плюс ще літачок там літав. Тому страх Російської Федерації, звичайно, видно, він очевидний. Я серйозно кажу, нам це смішно. Просто нормальна країна, серйозна, сильна, що б зробила?! "Що там, корита два пливуть? Та нехай пливуть заради Бога", - заявив Запорізький.

Він підкреслив, що дії ВМФ України не є провокацією, але зазначив, що Україна не питала Росію і не питатиме, чи можна українським судам проходити через Керченську протоку.

"Як би за російським законодавством, і "Крим ваш", і Таманський півострів ваш, але Україна пішла туди, куди вона хоче, не запитавши нікого. Це дуже важливо. Це не провокація. Це просто вам вказали в черговий раз ваше місце. Вам вказали, що Крим - не ваш, і ви з цим погодилися", - різко поставив на місце окупантів український політолог.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія звинуватила українські військові кораблі у вторгненні у Крим. Стурбували Москву два українських судна "Донбас" і "Корець", які пройшли через Керченську протоку в Азовське море, прямуючи до Бердянська для створення нової військової бази.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?