Місце життя і смерті: гурт ONUKA випустив красномовний кліп, знятий на звалищі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Місце життя і смерті: гурт ONUKA випустив красномовний кліп, знятий на звалищі

Місце життя і смерті: гурт ONUKA випустив красномовний кліп, знятий на звалищі
Джерело:  online.ua

Відомий український електро-фолк гурт ONUKA випустив новий красномовний кліп на пісню Strum. У ньому артисти звернули увагу на проблему екології. Ролик був знятий на сміттєзвалищі під Києвом, щоб показати людям, що їх чекає в майбутньому, якщо не припиниться сміттєве свавілля.

Видовищний кліп ONUKA був опублікований на сторінці гурту на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

У новому ролику гурт ONUKA торкнувся глобальної проблеми екології з потужним посилом. Щоб показати її важливість була обрана незвичайна локація у вигляді 27-метрового сміттєзвалища у Підгірцях, яке має розмір багатоповерхового будинка.

Разом з прем'єрою кліпу гурт ONUKA запустив екологічну ініціативу #ECOSTRUM - Україна без сміття. Всі перегляди нового ролика музиканти будуть монетизувати на підтримку життєдіяльністі сміттєсортувальних станцій, щоб запобігти страшному майбутньому українців.

"Страшно і прекрасно!", "Меседж кліпу вдалося зробити максимально чітким. Питання переробки сміття в Україні вже давно стоїть гостро!", "Красива пеня і кліп. Класна робота!", "Дивлюся відео на одному диханні. Всі прекрасно - і слова , і музика. А відео це щось. Просто супер. Сподіваюся, що після такої роботи люди стануть розумніше поводитися зі своїми відходами. Перестануть забруднювати планету. Дуже сумно, якщо це і буде наше майбутнє","Вкотре показана тема глобалізації та екології ... Може бути наше майбутнє, якщо ми не будемо цінувати природу і навколишнє середовище ... Ми повинні зупинити свавілля .. Якщо кожен з нас почне змінюватися і покаже хороший приклад всім навколо, то всі будуть робити життя краще!", - коментують українці новий кліп ONUKA.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в програму Berlin Fashion Film Festival (BFFF) увійшов кліп українського гурту Onuka на пісню Vidlik.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?