Шанувальники не впізнали Анджеліну Джолі через новий колір волосся
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шанувальники не впізнали Анджеліну Джолі через новий колір волосся

Шанувальники не впізнали Анджеліну Джолі через новий колір волосся
Джерело:  online.ua

Відому голлівудську акторку Анджеліну Джолі з білим кольором волосся не впізнали шанувальники. Зірку в казковому образі вдалося побачити після закінчення зйомок фільму "Come Away", передає ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

"43-річна акторка знімалася в приквелі двох казок - "Аліси в Країні чудес і Пітера Пена". Джолі з'явилася на загальному знімку з останнього знімального дня в Instagram Девіда Ойелоуо", - сказано в повідомленні.

На знімку Джолі в чорній сукні і з укладеним білим кучерявим волоссям. У коментарях під фото користувачі мережі зазначили, що не відразу впізнали зірку і що виглядає вона абсолютно щасливою.

"Це Джолі? Не впізнала!; яка ж вона красива; цей колір волосся їй дуже личить; неймовірна краса і просто неймовірна жінка; з нетерпінням чекаю на цей фільм; яка вона мила; ДЖолі виглядає дуже щасливою - життя після Пітта існує; стала тільки красивішою; шикарна жінка", - пишуть фанти в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі

без свідомості опинилась у лікарні через сильне виснаження.  Результати обстеження показали, що Джолі повністю фізично виснажена. Близькі до красуні джерела стверджують, що проблеми зі здоров’ям у актриси вже давно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?