Крик душі: Ані Лорак випустила трек про зраду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Крик душі: Ані Лорак випустила трек про зраду

Крик душі: Ані Лорак випустила трек про зраду
Джерело:  online.ua

Опальна українська артистка Ані Лорак, яка живе і веде активну діяльність в Росії, представили нову пісню під назвою "Сон". Трек з'явився на офіційному каналі співачки В YouTube, передає ONLINE.UA.

Шанувальники Лорак припустили, що зірка присвятила новий хіт своєму колишньому. Зазначимо, про розлучення співачки з чоловіком Муратом Налчаджиоглу почали говорити влітку 2018 року. Тоді чоловіка побачили з ймовірною коханкою в нічному клубі.
У тексті пісні йдеться про те, що Ані Лорак приснився сон, в якому інша жінка цілує її коханого. А вона боїться, щоб цей сон не став віщим. 
Фанати співачки позитивно оцінили нову пісню. За декілька годин трек послухали більше 40 тисяч людей. Окрім того, шанувальники похвалили Лорак за те, що вона не влаштовувала сцени, а виклала всі свої переживання в пісні.

"Це крик душі; Кароліно, він не вартий ваших сліз; з іншого боку, якби не було страждань - не було б і таких вражаючих пісень; Як багато життів у цій історії. Дуже щире зізнання. І я можу сміливо приєднатися до нього, так як і кожна жінка, яка "видила сон, в котором она, целует тебя, но так нечесно". Ох цей біль.. Якби ж можна було його виспівати, відкричати, відговорити. У житті багато щастя попереду і позаду, але є моменти, які завжди кровоточитимуть у серці", - пишуть фанати в коментарях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в мережі розкритикували новий кліп Ані Лорак, запідозривши співачку в плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?