В США назвали головну ціль політики Трампа щодо Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

В США назвали головну ціль політики Трампа щодо Кремля

В США назвали головну ціль політики Трампа щодо Кремля
Джерело:  Укрінформ

Американський лідер Дональд Трамп особисто реалізовує жорсткий тиск на Росію та затверджує рішення про посилення санкцій відносно Москви через її поведінку. Про це заявив спеціальний представник США з питань України Курт Волкер під час виступу в четвер у "Атлантичній раді", передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Ця адміністрація запровадила набагато більш жорстку політику відносно Росії, більше на підтримку України, ніж попередня адміністрація... Багато хто в Росії досі сподівається, що Трамп має намір змінити нинішню політику Вашингтону щодо Кремля. Я можу всіх запевнити, що це неправда", – наголосив Волкер.

За словами американскього дипломата, президент Трамп особисто затверджував рішення щодо санкцій проти Росії і таким чином вибудував позицію на російському напрямі, яка існує зараз.

"Головна ціль – досягти мирного рішення. Мета полягає не просто в запровадженні санкцій проти Росії, мета в тому, щоб відновити територіальну цілісність і суверенітет України, й забезпечити безпеку для всіх людей в Україні", – додав Волкер.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що команда президента США Дональда Трампа розробляє пакет санкцій проти російських і іранських компаній, які працюють над відновленням Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?