Під Києвом у страшній ДТП загинула зірка популярного українського шоу: моторошні фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом у страшній ДТП загинула зірка популярного українського шоу: моторошні фото і відео

Під Києвом у страшній ДТП загинула зірка популярного українського шоу: моторошні фото і відео
Джерело:  online.ua

Вранці 20 жовтня під Києвом сталася страшна ДТП, в якій загинула відома українська зірка і актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська. Аварія сталася в 5:55 на 28 кілометрі автотраси Київ - Чоп біля села Мила. Там зіткнулися автобус "Неоплан", в якому їхала Поплавська, і вантажівка.

Марина Поплавська загинула в ДТП (фото - facebook.com/poplavskajam)

Моторошні фото і відео смертельної аварії під Києвом опублікували очевидці в соцмережах і прес-служба Нацполіціі, повідомляє ONLINE.UA.

Правоохоронці повідомили, що в страшній ДТП під Києвом загинула тільки Поплавська. В аварії постраждали ще чотири людини, яких з різними травмами госпіталізували.

За попередніми даними, винним аварії, в якій загинула Поплавська, був водій автобуса - він не впорався з керуванням і влетів у вантажівку. Його затримали поліцейські.

Є інформація, що загибла в ДТП актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська сиділа на передньому сидінні біля водія. Зіткнення здебільшого довелося на праву сторону. Внаслідок удару актриса загинула на місці.

У соцмережах хвиля скорботи по Марині Поплавській, яка загинула в ДТП. Українці не вірять в те, що актриси більше немає в живих, зазначаючи, що український КВК поніс велику втрату.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український музикант, екс-соліст групи "ТНМК" Едуард (Діля) Приступа потрапив в аварію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?