Спогади про юність, крайнощі і бажання: українські рокери випустили довгоочікуваний альбом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Спогади про юність, крайнощі і бажання: українські рокери випустили довгоочікуваний альбом

Спогади про юність, крайнощі і бажання: українські рокери випустили довгоочікуваний альбом
Джерело:  online.ua

Відомі українські музиканти з рок-гурту "Фіолет" випустили довгоочікуваний альбом "Aurora", робота над яким велася майже два роки. З 1 листопада рокери відправляються в великий всеукраїнський тур в підтримку нового альбому, в рамках якого виступлять в 15 містах України, повідомляє ONLINE.UA.

Слід зазначити, що після прем'єри новий альбом рок-гурту"Фіолет", до якого увійшли нових 11 пісень і 3 бонус-треки, відразу став лідером українського чарту ITunes. Рокери обійшли за популярністю альбоми гутів KAZKA, Океан Ельзи та Скрябін.

Нагадаємо, деякі пісні з нового альбому "Фіолета" були саундтреками до серіалу "Школа", а багато кліпів на нові пісні рокерів зібрали мільйони переглядів в мережі.

Фронтмен гурту Сергій Мартинюк розповів, що новий альбом "Фіолет" під назвою "Aurora" присвячений спогадам про юність, крайнощам і бажанням. Його головним мессенджем є те, що, незважаючи на поразку і розчарування, потрібно впевнено йти до своєї мети.

"Альбом «Аurora» я хочу присвятити всім тим, кого ще вчора гнобили в школі та університеті, хто знає, що таке поразка і розчарування, але в русі до своїх мрій вже сьогодні з бридкого каченяти перетворюється в героя нашого часу. «Аurora» - це символ світла наших бажань і ідей, заради яких ми готові творити подвиги і міняти реальність", - розповів Мартинюк про нову роботу рок-гурту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що гурт The Hardkiss випустив космічний альбом під назвою "Залізна ластівка".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?