Фінал "Гри престолів" красивий і сумний: Пітер Дінклейдж шокував натяком на смерть свого героя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фінал "Гри престолів" красивий і сумний: Пітер Дінклейдж шокував натяком на смерть свого героя

Фінал "Гри престолів" красивий і сумний: Пітер Дінклейдж шокував натяком на смерть свого героя
Джерело:  online.ua

Актор Пітер Дінклейдж натякнув на те, як може закінчитися серіал "Гра престолів". Він шокував фанатів випадковою заявою про те, що для Тіріона Ланністера відмінним фіналом саги стане смерть, повідомляє ONLINE.UА.

Дінклейдж в студії "Пізнього шоу зі Стівеном Кольбером" розсекретив, чим закінчиться серіал "Гра престолів". Він лаконічно заявив, що останній день зйомок був "гарним і сумним". Він також підкреслив, що йому було важко прощатися зі своїм персонажем.

"Мені складно знайти слова, щоб описати мої емоції. Думаю, історія Тіріона Ланністера завершилася правильно. Неважливо, як саме, адже навіть смерть може бути відмінним фіналом", - натякнув Дінклейдж на смерть свого героя в фіналі "Гри престолів".

Після визнання про смерть Тіріона Ланністера актор швидко змінив тему розмови. Дінклейдж почав описувати останні дні зйомок фіналу "Гри престолів". За його словами, попрощатися з серіалом прийшли навіть ті актори, чиї персонажі не дожили до фіналу. Він зізнався, що це був зворушливий і в той же час розчаровуючий момент, оскільки на знімальному майданчику зібралося багато дорогих йому людей, багато з яких навіть плакали.

Нагадаємо, прем'єра восьмого сезону серіалу "Гра престолу" запланована на 2019 року. Тоді дата виходу першої серії фіналу популярної саги ще не визначена.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що зірка "Гри престолів" Емілія Кларк, яка в червні завершила зйомки в сазі, зробила символічне тату, щоб ніколи не забувати про свою роль в популярному серіалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?