"А як тобі таке, світ?": Ілон Маск планує випускати текілу
Категорія
Цікаве
Дата публікації

"А як тобі таке, світ?": Ілон Маск планує випускати текілу

"А як тобі таке, світ?": Ілон Маск планує випускати текілу
Джерело:  online.ua

Відомий американський підприємець, засновник Tesla Ілон Маск придумав для напою назву Teslaquila, однак цей бренд не хочуть реєструвати через мексиканських регуляторів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Маск заявив про випуск нового бренду текіли під назвою Teslaquila в жовтні 2018 року, а також запевнив, що напій з'явиться "скоро".

"Спробам мільярдера зареєструвати слово "Теслакіла" в Управлінні з патентів і товарних знаків США протидіє Мексиканська регуляторна рада з текіли. На думку чиновників, "назва "Теслакіла" дуже схоже на слово "Текіла", а Текіла - захищене слово".Згідно із заявкою на товарний знак, поданою Tesla, Teslaquila була описана як "дистильований лікер з агави". Подібні заявки подані в самій Мексиці, а також в Європейському союзі і на Ямайці", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що мексиканська регуляторна рада з текіли підтримує дотримання виробником офіційного мексиканського стандарту для текіли, і це включає в себе неймовірно суворе дотримання правил походження. Окрім того, вказано, що для юридичного використання назви "текіла" спирт повинен бути зроблений в мексиканських штатах Халіско, Гуанахуато, Тамауліпас, Мічоакан або Наяріт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що суд США затвердив мирову угоду між Комісією з цінних паперів та компанією Tesla Inc., згідно з якою Ілон Маск не зможе обіймати посаду голови ради директорів протягом трьох років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?