Пікантні знімки з Дашею Астаф'євою підкорили інтернет
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пікантні знімки з Дашею Астаф'євою підкорили інтернет

Пікантні знімки з Дашею Астаф'євою підкорили інтернет
Джерело:  online.ua

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва не перестає дивувати фанатів своїми талантами. Не так давно красуня почала зніматися в кіно: після зйомок комедії "Продюсер", вона розпочала роботу над другою частиною пікантного фільму "Свінгери". Фото зі зйомок співачка публікує в своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

За сюжетом, дві подружні пари вирішили помінятись партнерами, щоб урізноманітнити інтимне життя. Провокаційне рішення обертається для всіх героїв несподіваним досвідом, що впливає на їхній світогляд. Наслідки незвичного експерименту настільки непередбачувані, що змушують молодих людей зустрічатися знову.

"Почалися зйомки другої частини секс-комедії "Свінгери". Рольові ігри, уроки тантричного сексу, ще більше гумору, емоцій та еротики", - сказано в анонсі до фільму.

Одна з головних ролей фільму "Свінгери 2" дісталась Даші Астаф'євій. Зірка приміряла образ запальної дівчини Світлани, яка мстить своєму чоловіку. У мережі вона опублікувала перші фото зі зйомок, на яких постала у звабливому чорному вбранні та з довгим хвилястим волоссям.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українська зірка Даша Астаф’єва знову зачарувала шанувальників пікантними фото, які опублікувала на своїй сторінці в соцмережі. Екс-солістка групи Nikita показала кілька гарячих кадрів з нової відвертої фотосесії, якими привела в захват фанатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?