Перемога на полі бою: хіт українського гурту очолив російський музичний чарт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Перемога на полі бою: хіт українського гурту очолив російський музичний чарт

Перемога на полі бою: хіт українського гурту очолив російський музичний чарт
Джерело:  online.ua

Російський музичний канал "МУЗ-ТВ" опублікував рейтинг чарту "ТОП-30. Русский Крутяк". Лідером рейтингу став хіт українського гурту KAZKA "Плакала", повідомляє ONLINE.UА.

Росіяни обурилися тим, що українська пісня стала лідером рейтингу "МУЗ-ТВ". Вони здивувалися, як сингл українського гурту зміг опинитися в "Русском Крутяке".

Слід зазначити, що група KAZKA обійшла в рейтингу за підсумками російського чарту таких артистів, як Сергій Лазарєв, Макс Барських, Анна Сєдокова, Діма Білан, Ольга Бузова, Поліна Гагаріна та інших співаків, популярних в РФ. При цьому прихильники українського гурту не здивувалися, що вона порвала російські чарти, нагадавши, що пісня "Плакала" недавно увійшла в топ-10 пісень світового чарту Shazam, а також є найпопулярнішим українським треком на YouTube - на сьогоднішній день аудіоверсія синглу має більше 71 млн прослуховувань, а кліп подивилися вже 43 млн меломанів з усього світу.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що пісня "Плакала" гурту KAZKA поставила рекорд в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?