Трамп неочікувано розповів про "справжню змову з Росією"
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп неочікувано розповів про "справжню змову з Росією"

Трамп неочікувано розповів про "справжню змову з Росією"
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп звинуватив Демократичну партію у змові з Росією, а також запевнив, що корпорації Facebook, Google та Twitter сприяли цьому. Про це президент США написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

Окрім того, очільник Білого дому обурився, що Федеральне бюро розслідувань досі не вилучило сервер у Національного комітету Демократичної партії.

"Єдина "змова" полягає в тому, що це зробили демократи з Росією та багатьма іншими. Чому ФБР не вилучив Сервер з DNC? Вони досі цього не зробили. Перевірте, наскільки упередженою є Facebook, Google та Twitter на користь демократів. Це справжня змова", - сказано в повідомленні американського лідера.

Зазначимо, нещодавно екс-держсекретарка США Мадлен Олбрайт заявила, що голову Білого дому Дональда Трампа можна сміливо вважати "майже подарунком" очільнику Кремля Володимиру Путіну. За її словами, влада РФ робить усе можливе, щоб придушити американську демократію і намагається посварити США з їх союзниками, а також припустила, що Трамп бачить "якусь спорідненість із Путіним".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетне британське видання The Guardian опублікувало аналітичну статтю, в якій зазначило, що Україна буде першою жертвою політики американського лідера Дональда Трампа, якого хвилює власний бренд та репутація, а не вирішення серйозних міжнародних проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?