Масове вбивство в Керчі: чому стрілка досі не поховали
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: чому стрілка досі не поховали

Масове вбивство в Керчі: чому стрілка досі не поховали
Джерело:  online.ua

Тіло студента Владислава Рослякова, який влаштував вибух і стрілянину в коледжі в окупованій Керчі, досі не поховали. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерела в медичних колах, передає ONLINE.UA.

Співрозмовники видання стверджують, що за тілом ніхто не звертався. Мати Рослякова знаходиться на лікуванні в одному з медичних закладів.

Раніше стало відомо, що 18-річний студент Владислав Росляков, який влаштував масовий розстріл людей в політехнічному коледжі у Керчі, планував у майбутньому піти служити в армію за контрактом. Про це розповіла бабуся керченського стрілка. Жінка стверджує, що хлопець був "добрий, чуйний, і завжди допомагав по господарству". Проте, за місяць до трагедії Владислав забрав усі фотографії з сімейного альбому. Окрім того, вона додала, що в дитинстві онук був говірливою і активною дитиною, а коли підріс, то став дуже замкнутим.

"Коли йому ноутбук купили, Владика взагалі з дому витягнути на вулицю неможливо стало – весь час в якісь ігри грав. А ось плани на майбутнє будував. Після коледжу хотів піти служити за контрактом. В армію його тягнуло", – сказала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA,  батько "керчинського стрілка" Владислава Рослякова вперше прокоментував масову стрілянину,  яку влаштував його син у політехнічному коледжі в Керчі 17 жовтня. Він підкреслив, що продовжує любити хлопця навіть після скоєного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?