В РНБО розповіли про "нав'язливу та схиблену" ідею Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В РНБО розповіли про "нав'язливу та схиблену" ідею Путіна

В РНБО розповіли про "нав'язливу та схиблену" ідею Путіна
Джерело:  online.ua

В Раді національної безпеки й оборони України заявили, що українська сторона ніколи не погодиться на переговори з проросійськими бойовиками та лідерами сепаратистів захопленої частини Донбасу. В РНБО також підкреслили, що слова Путіна про необхідність ведення Україною переговорів з кремлівськими маріонетками, яких призначили "керувати" квазіреспубліками, – це його нав'язлива та схиблена ідея, передає ONLINE.UA.

"Москва намагається бездарно приховати окупацію частини українського Донбасу за організованими нею фейковими "виборами". Це все одно, що намагатися сховати слона за граблями, які щойно вдарили йому по хоботу... Виходячи з того, що фейкові "вибори" на окупованій території проводило військово-політичне керівництво РФ із заздалегідь відомим результатом, то з тим саме успіхом вони могли б обрати очільниками фейкових республік двох дворняг з Підмосков'я", – заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

Окрім того, він вважає, що для ОРДЛО це був би не найгірший формат, адже вони могли б "голосно гавкати, але принаймні не грабували б українців, які перебувають під російською окупацією".

"Заява Путіна про необхідність ведення Україною переговорів з кремлівськими маріонетками, яких призначили "керувати" квазіреспубліками, – це його нав'язлива та схиблена ідея, яку він безрезультатно намагається проштовхувати ще з 2014 року, і яку ніколи не сприйме наша держава та весь цивілізований світ", – додав секретар РНБО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський фонд "Общественное мнение" склав новий рейтинг підтримки російського глави Володимира Путіна громадянами країни. Як виявилося,  рейтинг Путіна в цьому кварталі побив антирекорд  — за нього погодилися проголосувати лише 45% опитаних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?