Мережу підкорив тизер українського історичного екшену "Захар Беркут"
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережу підкорив тизер українського історичного екшену "Захар Беркут"

Мережу підкорив тизер українського історичного екшену "Захар Беркут"
Джерело:  online.ua

В мережі представили перший тизер українського історичного екшена "Захар Беркут" режисера Ахтема Сеітаблаєва. У ньому можна побачити дивовижні карпатські краєвиди та масові бої. Він з’явився на Facebook-сторінці стрічки, передає ONLINE.UA.

Фільм відомого режисера Ахтема Сеітаблаєва було знято компанією Kinorob за підтримки Держкіно, а також за участю фахівців з Голлівуду. Разом з українським режисером кримськотатарського походження над стрічкою працювали такі голлівудські митці, як Джон Вінн, Джефф Райс, Раджа Коллінз та інші.

Західні представники кіно заявляли, що допомагатимуть просувати українську стрічку на північноамериканському ринку. Ахтем Сеітаблаєв раніше також наголошував, що співпраця з американськими партнерами – це шанс розповісти світові цю героїчну історію, показати далеко за межами країни красу Карпат, давні традиції, познайомити з культурою, побутом, українською музикою.За сюжетом екранізації однойменної історичної повісті "Захар Беркут" Івана Франка у фільмі покажуть боротьбу маленької української громади з монголькою ордою на чолі з ханом Бурундою.

Фільм було знято англійською мовою, але для українського прокату всю стрічку буде продубльовано українською. В головних ролях знялись як актори з України, так із зарубіжжя. Прем’єра стрічки запланована на 10 жовтня 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, український фільм "Донбас" про події на сході України викликав істерику в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?