Оголошена переможниця "Міс світу 2018": яскраві фото та відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оголошена переможниця "Міс світу 2018": яскраві фото та відео

Оголошена переможниця "Міс світу 2018": яскраві фото та відео
Джерело:  online.ua

У Китаї відбувся фінал міжнародного конкурсу краси "Міс світу-2018", в ході якого було визначено переможницю. Найкрасивішою дівчиною світу стала мексиканка Ванесса де Леон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу конкурсу.

Мексиканка Ванесса де Леон стала новою Міс світу (фото - instagram.com)

Новою "Міс світу" стала 26-річна учасниця з Мексики. У своїй країні дівчина відома як модель і волонтер. У 2014 року Ванесса де Леон стала переможницею шоу "Топ-модель по-мексиканськи", а в травні 2018 року перемогла в конкурсі "Міс Мексика 2018".

Слід зазначити, що в 2018 роки за титул найкрасивішої дівчини світу боролися представниці з 118 країн. У першу п'ятірку потрапили учасниці з Білорусі, Ямайки, Уганди і Таїланду. Ванесса де Леон стала першою мексиканкою в історії конкурсу, яка отримала корону "Міс Світу".

Україну на "Міс світу-2018" представляла Леоніла Гузь, яка не пройшла у фінал конкурсу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Філіппінах 3 листопада обрали "Міс Земля 2018". Переможницею конкурсу стала представниця В'єтнаму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?