"Регіна, де пост про сина?": росЗМІ повідомили, що Тодоренко народила первістка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Регіна, де пост про сина?": росЗМІ повідомили, що Тодоренко народила первістка

"Регіна, де пост про сина?": росЗМІ повідомили, що Тодоренко народила первістка
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко стала мамою в перший раз. Зірка народила сина 5 грудня, а 7 числа щасливий батько Влад Топалов забрав дружину і малюка з пологового будинку. Журналісти Super.ru опублікували відео, на якому видно, як Тодоренко залишає пологовий будинок після виписки, передає ONLINE.UA.

Російські ЗМІ стверджують, що Регіна Тодоренко народила в звичайному, а не приватному пологовому будинку, як це прийнято у зірок. При виписці зоряна мама відмовилася від кульок і камер, щоб не притягувати до себе увагу. Також повідомляється, що Тодоренко лежала в пологовому будинку під іншим ім'ям, щоб ніхто не дізнався про її пологи.

Шанувальники Тодоренко бурхливо обговорюють її пологи в соцмережі. Вони "вимагають", щоб Регіна повідомила їм про сина.

"Цікаво, якщо не плануєш ділитися інформацією про народження дитини, навіщо тоді було влаштовувати піар з свою вагітність? Якби не було постійного акценту на вагітності, то і не було б стільки питань від підписаних на неї фанатів", "Регіна, ну де новини про сина?! Ти набридла!"," свиснить, коли вона перестане викладати чергову фігню, і нарешті таки напише пост про свого сина", - пишуть зацікавлені шанувальники, хоча більшість з них відноситься терпимо к мовчанню Тодоренко.

Слід зазначити, що ні Регіна Тодоренко, ні Влад Топалов на даний момент не прокоментували інформацію про народження сина. Більш того, телеведуча інтригує передплатників і публікує пости з вагітним животом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Регіна Тодоренко таємно вийшла заміж за Влада Топалова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?