Новий відвертий кліп з оголеною Тіною Кароль б'є рекорди в мережі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий відвертий кліп з оголеною Тіною Кароль б'є рекорди в мережі: опубліковано відео

Новий відвертий кліп з оголеною Тіною Кароль б'є рекорди в мережі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Зірка української естради Тіна Кароль підкорила шанувальників новим кліпом на пісню "Сила висоти". У яскравому ролику артистка з'явилася в декількох пікантних образах і навіть оголилася.

За кілька днів після прем'єри новий кліп Тіни Кароль потрапив в тренди Youtube, де його переглянули майже 2 млн користувачів, які залишили близько 8 тисяч коментарів, повідомляє ONLINE.UА.

У новому кліпі Тіна Кароль з'явилася в сексуальному комбінезоні, розшитому стразами, в якому позує перед камерами в воді. Був в ролику і вельми інтригуючий момент, коли оголена Тіна з'явилася в кадрі з чоловіком.

"Я щаслива знову об'єднати навколо себе найкращих і створити нове життя. Пісні для мене - це мої життя."Сила висоти"- це пісня про відданість жінки своєму чоловікові, яка покірно оберігає його", - охарактеризувала свій новий кліп Тіна Кароль.

Слід зазначити, що музику і слова пісні "Сила висоти" написав Єгор Солодовников, автор знаменитого хіта Тіни Кароль "Сдаться ты всегда успеешь". Режисером кліпу виступив Хіндрек Маасік, який в ролику зробив ставку на жіночність і красу Тіни, обігруючи в кліпі граціозність її привабливого образу.

Українці в захваті від нового кліпу Тіни Кароль. Вони масово висловлюють компліменти артистці, назвавши ролик на пісню "Сила висоти" справжнім мистецтвом.

"З перших нот я зрозуміла, яка пісня у мене буде тепер постійно на повторі! А кліп ... такий інтимний, ніжний і пристрасний! Сердечко мало не вистрибнуло від захвату! Взагалі така ядерна суміш чогось нового", "Це мистецтво ! Найкраще, що я коли-небудь бачила і чула. Браво!", - хвалять шанувальники новий кліп Тіни Кароль.

Новий кліп Тіни Кароль "Сила висоти" - відео:

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Тіна Кароль заворожила новими відвертими фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?