Названо найпопулярнішу композицію ХХ століття
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо найпопулярнішу композицію ХХ століття

Названо найпопулярнішу композицію ХХ століття
Джерело:  online.ua

Британський гурт Queen з неперевершеним Фредді Мерк'юрі підкорив і продовжує підкорювати мільйони людей. Так, їхня пісня "Bohemian Rhapsody" визнана найкращим хітом ХХ століття, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Чималий успіх гурту і далі продовжує вражати. Днями один із найбільших музичних холдингів Universal Music Group назвав пісню "Bohemian Rhapsody" найпопулярнішою композицією ХХ століття. За даними представників компанії, кількість прослуховувань хіта Queen подолала позначку в 1,5 мільярда", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що пісню "Bohemian Rhapsody" гурт Queen презентував у жовтні 1975 року. Пісня стрімко увірвалась у світові чарти та стала першою композицією музикантів, яка посіла перші сходинки у хіт-парадах Великобританії та США.

Queen - британський рок-гурт, створений у 1971 році у Лондоні. Від року заснування (1971) і до смерті Фредді Мерк'юрі (1991) склад гурту залишався незмінним: Фредді Мерк'юрі — вокал, фортепіано; Браян Мей — гітара, вокал; Роджер Тейлор — ударні, вокал; Джон Дікон — бас-гітара, бек-вокал. Queen створювали свої ранні роботи під впливом від прогресивного року, хардроку і важкого металу, але поступово перейшли до більш традиційного і радіоформатного звучання, запозичивши елементи інших стилів, таких як арена-рок і поп-рок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на церемонії People’s Choice Awards визначили кращий фільм 2018 року. Їм стала стрічка "Месники: Війна нескінченності". Крім того, актриса Скарлетт Йоханссон отримала нагороду в номінації "Актриса року" за роль Чорної вдови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?