Оголошена переможниця "Міс Всесвіт 2018" - найяскравіші фото красуні
Категорія
Світ
Дата публікації

Оголошена переможниця "Міс Всесвіт 2018" - найяскравіші фото красуні

Оголошена переможниця "Міс Всесвіт 2018" - найяскравіші фото красуні
Джерело:  online.ua

В столиці Таїланду, Бангкоку, пройшов фіналу конкурсу краси "Міс Всесвіт 2018" - переможницею стала Катріона Грей з Філліпін . Варто зазначити, що 24-річна красуня стала четвертою в історії конкурсу представницею Філіппін, яка здобула перемогу, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що дівчина займається питаннями боротьби з ВІЛ та СНІДом в організації Love Yourself, також працює в якості волонтера – помічницею вчителя в організації Young Focus. Віце-міс стала представниця Венесуели Стефані Гутьєррес.

"Міс Всесвіт" - це наймасштабніший і найпрестижніший міжнародний конкурс краси. Щорічно в конкурсі бере участь близько ста претенденток з п'яти континентів. Відразу після присудження титулу "Міс Всесвіт" його володарка переїжджає в Нью-Йорк. З цього моменту вона протягом року подорожує по світу, займається благодійністю. Переможниці конкурс зробили чудові кар'єри в дипломатії, бізнесі, видавничій справі, кіно і телебаченні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що переможниця конкурсу "Міс Україна 2018" — 23-річна киянка Вероніка Дідусенко була дискваліфікована. У красуні відібрали корону за те, що вона не надала інформацію про колишній шлюб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?