Росія планує перекинути до окупованого Криму багато винищувачів - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія планує перекинути до окупованого Криму багато винищувачів - перші подробиці

Росія планує перекинути до окупованого Криму багато винищувачів - перші подробиці
Джерело:  ua.interfax.com.ua

17-23 грудня російські винищувачі Су-27СМ і Су-30М2 перебазують на кримський аеродром "Бельбек" після завершення його реконструкції. Про це повідомляє  "Інтерфакс-Україна"  з посиланням на інформацію, отриману в Міноборони РФ, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, 22 грудня 2018 року літаки винищувального полку 4-ї армії ВПС і ППО здійснять переліт з аеродрому "Кримськ" в Краснодарському краї на аеродром "Бельбек" в Криму.

"Будівельні роботи на аеродромі почалися навесні цього року. На сьогоднішній день завершено будівництво об'єктів першої черги: нової злітно-посадкової смуги довжиною 3450 метрів, руліжних доріжок і місць стоянки літаків і майданчиків спеціального призначення, що дозволяє виконувати планові польоти і перельоти літальних апаратів військового призначення цілодобово в різних погодних умовах", - заявили в Міноборони РФ.

Нагадаємо, нещодавно екіпажі російського випробувального центру міністерства оборони розпочали інтенсивні польоти на багатофункціональних авіаційних комплексах МіГ-35 та МіГ-35УБ. Варто зазначити, що їх найчастіше використовують у зонах воєнних конфліктів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Росія продовжує стягувати важке озброєння до українських кордонів. Поблизу окупованих Донецької та Луганської областей, а також з боку анексованого Криму розміщено близько 90 тисяч російських військовослужбовців і найманців, сотні танків, БМП, систем ракетної артилерії, літаків і бойових кораблів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?