"Бред сивой кобылы!": у РНБО висміяли скандальну заяву Лаврова
Категорія
Політика
Дата публікації

"Бред сивой кобылы!": у РНБО висміяли скандальну заяву Лаврова

"Бред сивой кобылы!": у РНБО висміяли скандальну заяву Лаврова
Джерело:  online.ua

Секретар ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов назвав заяву міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про нібито провокації на кордоні з Кримом "бредом седого мерина", передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського чиновника.

Турчинов наголосив, що "викритий" Лавровим, "запланований в останню декаду грудня, наступ української армії разом з американськими і британськими інструкторами на збройні сили РФ", як і інші пасажі прем’єра РФ, на кшталт, "нацистського" і "неонацистського режиму" він може прокоментувати однією фразою.

"Зроблю це зрозумілою росіянам мовою: "Бред сивой кобылы!", вибачте, - "сивого мерина", - написав секретар РНБО.

Як відомо, 17 грудня Лавров заявив, що Україна нібито готує провокацію на кордоні з Кримом, і що відповідь на це буде "мало не покажеться".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Кабміні прокоментували заяву голови МЗС РФ Сергія Лаврова щодо нібито підготовки Україною провокацій на кордоні з Кримом наприкінці грудня. Так, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що російський дипломат "сам це придумав"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?