Найкрасивіші люди світу 2018 року: оприлюднено рейтинг незалежних критиків
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найкрасивіші люди світу 2018 року: оприлюднено рейтинг незалежних критиків

Найкрасивіші люди світу 2018 року: оприлюднено рейтинг незалежних критиків
Джерело:  online.ua

TC Candler підвів підсумки 2018 року і опублікував рейтинг найкрасивіших людей світу, до якого увійшли сто найгарніших жінок і чоловіків на планеті. Найкрасивішою жінкою 2018 року став французька фотомодель і актриса Тілан Блондо, а найкрасивішим чоловіком - американський актор Джейсон Момоа, повідомляє ONLINE.UA.

У ТОП-5 найкрасивіших жінок на планеті також потрапили співачка і танцюристка Tzuyu (Чоу Тсу-ю), ізраїльська модель Яель Шелбіа, актриса, модель і співачка Ліза Соберано, яка в 2017 році була лідером рейтингу. У першій десятці також опинилися модель Адріана Мішель і турецька актриса Ханде Ерчел.

ТОП-100 найкрасивіших жінок світу 2018 року - повний перелік (відео):

Серед чоловіків найкрасивішими визнані - південнокорейський співак і телеведучий Кім Джонг Кук, актор Ідріс Ельба, актор Армі Хаммер, італійський актор, модель і блогер Мар'яно Ді Вайо, співак Шон Мендес.

ТОП-100 найкрасивіших чоловіків світу 2018 року - повний перелік (відео):

Слід зазначити, що TC Candler випускає свій сформований експертами рейтинг щорічно, починаючи з 1990 року. Вже більше чверті століття експерти видання обирають найкрасивіших людей на планеті, з фото яких складають відеорейтинг.

Як повідомляв ОNLINE.UA, раніше був оприлюднений рейтинг кращих супермоделей 2018 року, лідеркою якого стала Адут Акеч з Південного Судану (за версією журі) і Джіджі Хадід (за версією читачів).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?