Нацвідбір України на Євробачення-2019: хто пройшов до фіналу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нацвідбір України на Євробачення-2019: хто пройшов до фіналу

Нацвідбір України на Євробачення-2019: хто пройшов до фіналу
Джерело:  online.ua

В Україні відбувся перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2019. Його переможцями стали три учасники - Brunettes Shoot Blondes, MARUV, YUKO. Вони пройшли в фінал, який відбудеться 23 лютого, повідомляє ONLINE.UA.

У першому півфіналі виступили вісім учасників - The Hypnotunez з піснею "Hey", VERA KEKELIA з піснею "WOW", LETAY з піснею "Мила моя", ЦеШо з піснею "Hate", Maruv з піснею "For you", BAHROMA з піснею " Назавжди-Назавжди ", YUKO з піснею" GALYNA GULIALA "і Brunettes Shoot Blondes з піснею" Houston ". За результатами глядацького голосування і оцінок журі путівку в фінал отримали тільки троє з них.

Пісні переможців першого півфіналу Нацвідбору України на Євробачення-2019

MARUV - Siren Song

Brunettes Shoot Blondes - Houston

YUKO - GALYNA GULIALA

Перший півфінал Нацвідбору України на Евробачення-2019 : повне відео

Нагадаємо, другий півфінал Нацвідбору України на Євробачення-2019 відбудеться 16 лютого, фінал - 23 лютого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що букмекери зробили перший прогноз щодо переможця Нацвідбору України на Євробачення-2019. Оцінюючи шанси виконавців, вони ставлять на перше місце групу KAZKA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?